noun_Control pannel_528794.png

Business Analytics

Goed inzicht is essentieel voor een effectieve bedrijfsvoering. Wij vertalen de belangrijkste bedrijfsprocessen naar intuïtieve dashboards en rapportages. We sluiten ze aan op beschikbare databronnen waardoor ze continu beschikbaar zijn. We bouwen graag in Power BI en Tableau, maar als de situatie vraagt om een eenvoudigere (of complexere) oplossing dan bouwen we die.

 
noun_Link_509176.png

Data Engineering

Het juiste inzicht zit vaak verscholen in verschillende datapunten in afzonderlijke databronnen, soms ook bij meerdere partijen. Wij ontsluiten het onbenutte potentieel van die verschillende bronnen door integraties te bouwen. Als hiervoor een (aanpassing aan de) data infrastructuur nodig is dan creëren we die. Als er meerdere partijen betrokken zijn dan waarborgen we dat dit met gepaste vertrouwelijkheid gebeurt.

 
noun_Crosshair_518960.png

Artificial Intelligence

Data kan van enorme meerwaarde zijn als je het integreert in je bedrijfsproces. Of het gaat om vooruitkijken, automatiseren of bijsturen, wij ontwerpen en bouwen robuuste applicaties die je kunt integreren in een bedrijfsproces. Hiermee wordt beschikbare data gebruikt om de bedrijfsvoering te verbeteren, versnellen of te vereenvoudigen.

 

Maatwerk

Elke situatie vraagt om een eigen oplossing. Als een spreadsheet volstaat, dan bouwen we dat. Is er behoefte aan een robuustere oplossing dan kijken we naar dashboard platforms in de cloud. Waar het een specifieke, nieuw te bouwen IT oplossing betreft dan bouwen we in die gangbare technieken die we hosten bij de volwassen cloud spelers.

1200px-Microsoft_Office_Excel_(2018%E2%8
240px-Power_bi_logo_black_edited.png
logo.png
61aktlXnQOL_edited.png
Google_cloud_logo_1_1_edited.png
sd-integrations-logo-azure_edited.png